Saturday, September 22, 2012

kemunculan semula.....

salam... rindu kan nak menulis semula tapi apakan daya... rumah tak dapat connect internet. sekarang dekat ofis sedang mengular sebab staff semua bz...

Alhamdulillah... life sekarang dah definitely change. dah tukar company dan Alhamdulillah sangat-sangat sebab dekat dengan rumah. ikut sejarah hidup aku lah anak yang paling jarang sekali lekat dekat rumah. dari tingkatan 1 sampai tingkatan 5 duduk hostel. after SPM dapat plkn 3 bulan duduk Langkawi. dapat UiTM 5 tahun duduk kolej & rumah sewa. cuti sem banyaknya habiskan masa jadik nanny untuk akmal di kulim. praktikal duduk dengan my cousin & his wife di Alor setar. dah keja dapat di Juru, body aku tak fit enough duduk rumah sewa so aku bermastautin di rumah mak ngah aku with my lovely cousin, Nazri. and now here I am.... di tengah-tengah kemelut kerja, serious relationship with my future partner, Allah dekatkan aku semula dengan keluarga & I am very thankful for that... lepas ni tak tau lagi......


tapi ada hikmah semua tu... dalam aku hidup secara nomad ni la... aku sebenarnya mendekatkan dan mengeratkan lagi hubungan sesama saudara antara adik beradik aku.. I can say that I am hero between that. hahahahaha


InsyaAllah... aku nak kerap hmpunkan penulisan dalam journal ni... bukan apa, boleh jadi reference bila dah tua-tua nanti ye dak... hehehehe

dan kali ni... mungkin lebih matang... MUNGKIN ok....