Thursday, June 15, 2017

Bermula life sebagai full housewife

Start 25.5.2017 aku meninggalkan company ayam yang berpengkalan di kedah tu... main reason adalah aku merajuk. Selain tu sebab backbone aku pun dah tak wujud di situ so I feel like buat apa lagi nak stay sana... selain tu??? Banyak monster tua tak sedar diri menyakitkan hati. Fullstop... dari menyakitkan hati so better chaloo dulu..

Well, actually bahagia jugak jadi suri rumah ni rupanya... we have a lot of time to spent. Ohhhh by the way since masih hidup berdua ni memang banyak masa sangat la... most of house chores pulak encik Chef bantu settlekan..

Nak kembali berblogging la... hehehe rindu.