Wednesday, September 23, 2015

Testimoni All Plant Protein Powder Amway

Actually aku dah jadi pengedar Amway around 2 tahun lebih. every month pegi stokis dia di Alor Setar tapi beli barang sikit2 je la. 

alkisahnya last month one of my staff punya husband admitted sebab over diet sampai ulcer perut. huhuhu dengar pun sakit. so dia mintak aku belikan dia All plant protein ni la untuk cure. 

sumber:Google



so far, Alhamdulillah berkesan, luka ulcer cepat baik, since that guy kena sentiasa alas perut dia, so minum ni rasa kenyang sentiasa. kulit pun chantekkk.... honestly aku tak pernah try tapi aku plan nak beli next gaji ni tapi perisa cekelat ....


second customer aku pun ada same symptom tapi dia takut nak cek spital. dia mintak aku belikan jugak protein powder ni... hasilnya pun powerful. even belum fully recover tapi dia cakap selalunya bangun pagi pukul 5 dah berkeriut bunyik perut mintak makan. tapi after dia consumed malam before tido, pukul 6 siap2 nak keja still steady je perut.. hehehehe 
yummmmm lazat kan?? hehehehe
ada jugak perisa berries. tapi nak rasa cekelat dulu. minum sedap, kulit chantek, perut cepat kenyang. boleh la diet ioolllssss...






No comments: