Thursday, January 29, 2015

first post in 2015

masuk da tahun baru, umur makin menginjak... sabar je la... well, kali ni tak mau post panjang..

1- doakan aku dan suami mengakhiri kehidupan sebagai warga PJJ. almost 80% beliau bakal dipangil bertugas di Kulim Hi-Tech. kalau yang ni tak dapat jugak tak tau la... memang penat nak carik jalan duduk sekali dah. moga kali ni Allah permudahkan segalanya...

2- barang-barang rumah da stat nak kena collect balik. yala dah selama ni duduk dengan mak, menumpang barang- barang rumah dia so kali ni nak kena independent. memang nampak kali ni duit keluar macam paip pecah la... yang ni pun kena sabar jugak. sementara nak stabil... huhu

that's all for now
k bai

No comments: