Tuesday, October 11, 2011

x perlu exposure

aku sekarang rajin online, seronok berfesbuk tapi dah malas meroyan dalam ni... ahahahhahaha... dala berfesbuk harus2 la aku dah ter"expose" dengan segala trend2 kat sana seperti gigirl pose dgn mulut muncung or pipi kembung... hahaha motip2...
cuma nak share... kekadang aku tengok rancak sangat kawan-kawan kita berposing dengan pakwe pastu share dalam fesbuk. zaman bahagia la katakan... berbunga2 hati... pastu relationship  pon tukar dari single ke in a relationship with sekian....sekian...

asal sekali tornado melanda, gambar kat fesbuk kemana, status kemana... hilang dibawa pusaran tornado... pastu bilatukar status orang pakat komen... komen kesian ok jugak tapi ada yg like tu x paham... kah3x perli ke hape dowhhh!!!!

bila baik tukar lagi status... aikkkkkkk hamenda bro...

in case aku plak... personal life aku sangat privacy... sebab entah... aku x suka expose hal-hal status aku melainkan kalau hal family... sukeeeeeeeeeeee sangat!!!. kadang2 encik chef sangat tak puas hati ngan cara aku. kalau boleh dia nak je semorang tau we are ehem2... ahah kena explain kat beliau elok-elok...

aku just takmau jadik macam kat atas tu je sebenanya... hak3x... lagi 1 aku rasa aku patut hormat family-family aku. let it just happen in natural kan... dah kawin nnti buat walimatul urus besar-besar biar 1 kampung tau... hehehehe

sekarang zaman bercinta... x payah over-over...

cuma aku agak ralat hari tu one of my friend expose gambar aku n him kat public.. aku sgtttt..... stresss!!!!! bukan apa sangat tapi memandangkan hal sekecik tu jadik something big bila member class especially guys terperanjat n pakat komen... malu... rasa seperti artis pon ada... ramai x percaya it was me.. sabor la hati...


so kesimpulannya... kisah peribadi... simpan sendiri sudah

No comments: