Friday, April 13, 2012

takde yang lebih bahagia dari ini

betul... entry ni memang nak menceritakan saat-saat bahagia aku *cheeewahhh...* =)

rumah yang ada baby.. hehehe sapa ada baby kat rumah mesti boleh rasa perasaan ni.
bahagia, happy, seronok, suka hati, gembira..
setiap saat rasa macam nak belek je si bayi
pastu tak sabar nak tengok progress, how he/she develop their skills
dah boleh meniarap, tunggu merangkak, kemudian duduk, berdiri, bejalan, berlari...
it's really impresive..


berangan nak ada bayi sendiri nanti..
hehehehe =)

No comments: