Monday, May 2, 2011

kenapa saya sayang rumah saya.... kenapa saya sayang rumah saya....

kenapa saya sayang rumah saya..... kenapa saya sayang rumah saya.....
habis first paper... managing change, duit da tinggal 2 ringgit dalam poket...
xde nafsu nak pegi ATM,
nafsu makan ada tapi malas menghantui...
so aku just lelapkan mata lupakan kelaparan yang ada...
tetiba.... *tenet..... (HP bunyik)


ron: woiii watpa tidoq??
me: baru abis paper la... letih... apahal.... *nada bengang.. tau dia tgh sedap2 kat kampung.
ron: bila plak paper??
me: selasa ni la... pa hal dowh???
ron: ni mak nak cakap...

mak: haa... buat apa??
me: tidoq la mak... letih peksa tadi..
mak: peksa plak selasa ni la?? xmau balik sat ka??
me: mana dan study mak...
mak: mak baru balik arau ambik som, ni ada macam2 kat rumah.. durian, pelam harum manis, tadi balong belanja dapat gaji beli ayam panggang...

me: mak ni..... ti xdak baru nak beli macam2... *harus la muka da sebik time ni..
mak: balik la sat... semua pakat ada kat rumah ni...
me: peksa la mak... nak study...
mak: balik sat sudah.. esok petang balik smbung study.
me: waaaaa... yala2 tnggu sat nak siap...

half an hour, angkat beg besar *baju nak basuh* bye2 kat aini stat enjin keta... terus blah... heheh mudah. nasib baik dah isi minyak banyak sampai hari tu...

balik rumah memang heaven la dengan makanan... macam mana orang x cakap aku ni membela perut kan...

so.... kenapa saya sayang rumah saya.... kenapa saya sayang rumah saya?????
SEBAB DIA BESTTTTT................

p/s: esok exam Project Management.... doakan yang tebaik.. aku harus tingkatkan pointer

2 comments:

NazRee.. said...

mak ai..! gila baby betul lah. ahahha.. aku sampai tergelak sorang2.. ahhaha.. aku tgah lapaq ni.. huhu.. saya sayang rumah saya jugak. huhuhu

balkis said...

hehehe skang ni rasa lebih bahagia kat rumah even xde tenet.. hahaha