Wednesday, April 27, 2011

update kosong

bercerita pasal gigi aku ni.... macam xde masalah sangat. if sebelum ni member aku bagitau nak tumbuh gigi geraham bongsu memang horror tahap humang. sakit sesakit-sakitnya tapi aku dah masuk 5 hari boleh rilek sembang kencang lagi... nasib baik aku boleh cakap sebab encik chef dah sumpah kalau aku x nak bercuti dari bercakap atas alasan sakit gigi memang hujan seminggu tak berenti...


sepupu aku merajuk sebab kena marah dengan bapak dia... dah seminggu lebih.. cuti hari tu kakak2 dia datang rumah saja jenguk2 sedara mara pesan aku suruh try kontek & pujuk dia... so semalam saja try miskol.. alih2 dia bagitau dia baru pas accident. nasib baik tak teruk mana... tapi alahai merajuk benar agaknya sampai mintak balik pun xmau....


I'm good toxic handler. hahah sebabnya aku tak nampak point kenapa ada orang rasa tak selesa bila bercakap dengan aku *patutnya amik psikologi dari dulu kan3x


dan semalam saja text encik politik yang misteri... rupanya tebongkar rahsia umor dia da 30!! OMG... punyala selama ni aku do text dia dengan merepek segala bagai kan... sekali kawan tu dah tua rupanya... harusla betempek2 segan aku ni... *kamu sepatutnya lebih matang balkis..

yeah.... rite...

2 comments:

NazRee.. said...

lelaki itu?? apa nama tah? lupa.. eiyer....

balkis said...

azizi... hahaha