Monday, April 25, 2011

apa terbaru..... 1

seminggu aku terperam dekat kampung tanpa online. cuti dari buku, cuti dari dating, cuti dari naive dengan ragam kawan2... yeah aku rasa sangat hebat sekarang.... so update terbaru...

FB aku... maaf selama seminggu buka aku adminnya... bukan jugak encik chef tetapi post comment2 yang agak mengharukan tu datangnya dari sepupu kesayangan aku yang dianggap seperti pakwe sendiri.. kwang3x... encik nazri .

manakala sekarang aku menanguung permulaan kesakitan angkara gigi geraham bongsu aku baru nak muncul... yeah... sangat tepat pada masanya... time final jugak la kamu nak muncul ye encik geraham... tapi mak aku dah bekalkan ubat yang secukupnya sebelum ke sini.. harap2 nya boleh la jadik bekal time demam nnti ye dak..

aku dapat praktikal kat alor setar.. KPDNKK... sangat dekat dengan menara tempat encik chef carik makan. but who cares?? orang semua cakap aku bahagia dapat dekat dengan yang tersayang... tapi still jauh dari mak... susah la... dapat dekat dengan beliau bukan 1 bonus pada aku... akan ada masalah lepas ni... trust me.

owhh sekarang aku rajin makan nasik. sehari 4x... badan da nak macam belon...

sebenarnya aku update post kali ni dengan hati yang agak bengang.. kerana apa... itu yang kita tak tahu... hahaha bengang dengan encik chef barangkali... beliau buat aku murka seketika... tapi takpa... dendam akan terbalas...

selamat ber"exam" sahabat2 seperjuangan sekalian... berdoalah... insyaAllah... Allah bersama2 kita. amin

2 comments:

NazRee.. said...

oh tidak! hang suka kat aku. wakkakaka

balkis said...

eeeeeyyyyeeeeewwwwww!!!!!!!!!