Tuesday, March 20, 2012

hidup memang macam ni...........

adat bercinta memang macam iklan susu.
ada waktu drama
ada waktu saspen


bak kata wonderpets,
apa yang penting KERJASAMA..
tapi dalam kes macam ni
apa yang penting TOLERANSI

kadang-kadang rasa macam nak je stop. why being so unridiculous
benda merepek-merepek nak jadikan hot issue
tambah-tambah yang ada bad past experience
pastu stat nak compare yang dulu dan sekarang
then yang dulu dah macam tu, yang sekarang serba-serbi dikongkong dinasihat, ditegur

and the last statement to make the couple understand
"I did it with reason. and it is because I love u so much. I really do"


*sigh........

ya... statement yang paling boleh diterima akal.
so......pasrah

No comments: