Monday, March 19, 2012

memang parah

aku tak perasan macam mana charger sony aku boleh hilang dari dalam beg walhal aku nampak dengan mata aku sendiri makcik masukkan dalam beg. pelik kan??? gamaknya charger tu melompat keluar... huhuhu

dan yang sedihnya aku terlepas banyak incoming call yang penting. aku baru realize pun selepas magrib tadi. ada kilang electronic dari hitech kulim la call, pastu entah banyak la jugak no yang musykil x penah tengok. esok baru sempat nak return call dan harap-harapnya ada la rezeki ye dak...

No comments: