Monday, January 11, 2010

it's really2 weird...

dalam sibuk2 ngan class & study sometimes belaku gak insiden2 yg x dapat nak dijelaskan ngan terperinci... huhuhu petang tadi dah agak lewat nak masuk clas social marketing carik parking kat blakang C xdek so nak park ja kat pusat islam.. smpai selekoh ku perasan da sorg mamat nak melintas so ku stop keta. dia pon stop jalan so aku nak jalan tpi dia main2 halang ngan kaki. eh pe kejadah budak nie. nmpak muka macam junior ja...

dah smpai PI parking that boy follow kat blkg. he said sorry so we just let it go tpi bila aku nak lock pntu dia bukak pntu keta blkg.. ehhh nie mmg da betol2 melebeh! ku sound gak x payah wat pangai pelik2 camnie. nak tkotkan org ka? he seems so weird.. gelak2 lagi then msk masjid. eh budak nie main2 betol....

after 2 hours after we finish our lcture, one of my classmate jmpak nk jadik kami nye housemate. ngah dscus2 tue tetiba ku pasan budak yg sama naik tngga n bejalan ke arah aku. menda member ku ckp ku da x dgr because my eyes only fokus with that guy. bila dia perasan aku terus dia ttup muka n lari trun balik tangga. x smpat nak kejar. bejalan ke tmpat parking ku da rasa something & it's really2 happen. tayar keta pancit. CEH!!! memula mcm cuak giler ngan budak tue. tp nak tduh xdek proof. so ku kol mmber2 laki ku mntk tolong. sejam jgk behempas pulas setlekan. ntahla pe cita sebenar yg berlaku di sebalik suma nie tp mmber ku da tegor yg tayar keta mmg da terok pown. dah patut ditukar... i just accept what they saying.

& i'm not sure boleh cam ke x mamat tue kalo jmpak balik.. tpi kebetulan yg seperti terancang kan.. jeng3x... hahahaha

2 comments:

NazRee.. said...

ha.. ntah2 mamat ni admire ang x? xpun ang da wat jhat ngn dia? ha...
hbeh la ang. haha

homo_sapiens said...

dia saa pown ku x kenal... hahaha admire? yucks!!!