Wednesday, March 16, 2011

new project from my class

khamis malam ni if orang lain berlumba2 membaca yassin maka aku dan classmate2 tercinta bakal busy menghandle dinner atau lebih famous dengan nama "Malam Apresiasi FSPPP" anjuran BASiC & UiTM. dan organizer nya iaitu BAS5B.

harap2nya benda yang baik2 saja bakal terjadi InsyaAllah... dinner ni jugak sebenarnya sebagai tanda penghargaan untuk member club BASiC part 6 yang dah nak grad, geng cerdik pandai dekan, & paling penting penghargaan buat Pengarah kampus yang bakal berpindah ke shah alam..


ini je update terkini... sakit kepala.... hehehe alasan gila.... nite

No comments: