Sunday, March 13, 2011

pening2x.....

sedih mengenangkan anak mak, aku sorang ja yang jauh. adik beradik yang lain melepak sesama dengan family kat kampung. tambah2 plak makcik an akmal balik kampung confirm lagi meriah, makan pon sodap2 aku ni ja terumbang ambing makan tak menentu...

ada sapa rindu kemunculan entry terbaru aku tak??? hahaha sengal kan... sekarang ni busy dah kurang. sama jugak dengan mood yang suam2 kuku nak update pon. sebabnya sekarang masa terluang aku lagi suka tidowwwww!!! eeewwww.... hahahaha yeap rehatkan otak, benakkan fikiran yang makin malas membaca ni...


update cerita terbaru.... encik politik dah sentap sama aku. sebab beliau asyik membicarakan isu politik kalau bermesej dengan aku. kolnya tak pernah. memang sangat misteri. tapi bab2 agama boleh tahan hebat. bab politik masyaALLAH.... aku ni sampai naik muak baca mesej beliau. las2 baru2 ni aku hangin terus beliau sentap & kembali normal.. hahaha aku lebih dahagankan ilmu rohani dari beliau merepek pasal politik segala bagai.. busuk tau!!!!!

encik chef plak semakin hebat bermain poker.. nak ditegur tak tau hukum.... teruskan je la usaha anda.. lagipun kekadang kesian jugak memandangkan schedule busy aku ni tak tentu masa....

encik sepupu.... maaf ya aku x reply mesej... busy dengan rumah bebaru ni, pastu kredit celcom kong. sila topup untuk aku kalau rajin.... hhahahaha

masalah kelas aku.... hidup berpuak2... group sini kutuk sana, group sana kutuk sini... bagi aku mudah je.... duduk & berbincang secara damai tanpa melibatkan pihak luar. tapi masalahnya kalau duduk semeja memang benda yang manis & cantik je yang keluar. tapi last2 org lain tau, group yang meluahkan ketidakpuasan hati plak kena blame kan.... memang sangat tak puas hati. pikir pasal class ni memang aku sakit kepala. even aku bukan manusia jenis ambik port (gosip tu amik tapi tepis kuar x simpan dalam) tapi memang bengang lah!!!!!


harap ada jalan keluar dari masalah.....semua masalah, penyakit ada ubatnya kan.... kecuali... mati...

1 comment:

NazRee.. said...

aik? aku topap 10 nggt dah habis? dasyt sgguh hg noh. dah touching dengan hg. mcm aku xdak maxis pulak kan.