Friday, November 5, 2010

hampa (korang ) memang jenis kipas susah mati~







hari ini agaknya hari terharu sedunia gamaknya.... wuuuuttt wuuuuttt!!! hehehehe to all my dear friends... aku sangat2 hargai what u had done to me... huhuhu tq sooo much....

macam tadi... aku just nak ngadu pasal adik aku kat arau yang ada masalah terkandas without money, enough water and food supply. kena consider la da time banjir skang so banyak benda limit. but actually adik aku can survive. but tadi cik ana yang sangat baik telah senyap2 mintak tolong adik dia p hantar makanan & bawak adik aku keluar cucuk duit. anda berjaya membuat aku menangis terharu beb!!! tahniah... yeahh!! kawan yang sejati xkan pernah berkira dengan kawan2 dia & akan berusaha terbaik untuk gembirakan hati kawan dia walaupun dengan sedikit bantuan.. aku tersangat2 hargai... beb!!! aku doakan anda dan family dimurahkan rezeki hendaknya... amin.... aku tau ang xkan baca blog aku sebab tu aku puji melambung2.. hahaha

secondly my cousin, nazri yang jugak merangkap kawan kipas susah mati aku. berhajat lend kan aku sikit duit even dia sendiri pon tersepit dengan masalah kewangan yang sangat meruncing. ini la maksud kawan sejati. if diri sendiri susah tapi berusaha untuk bantu... uhuhuhu thanks beb. i love you so much!!!

dulu cik andy yang jugak merangkap arjuna hati aku.. ini lagi sorang kira kawan susah mati sampai sekarang. satu hari cousin aku stuck kat uitm arau, beliau bawak moto pagi2, dengan baru bangun & tak mandi pagi.. (hahahaha ni lawak) pegi ambik aiman (9 tahun) bawak kepada family ana then bawak balik rumah sewa. arrrghhhh bak kata beliau, inila guna kawan.  itu belum kira dia dok belanja2 aku lagi.. huhuhu


cik milah.... yeap... ini memang antara kawan terbaik yang aku ada. susah apa pun aku mengadu dia paling setia mendengar. kalau bagi aku masa dengan dia.. aku boleh tak hiraukan orang lain sebabnya ntahla... sangat selesa & senang mintak tolong. kawan sehati sejiwa la.. tapi sayangnya x pursue degree ngan aku. dari stat diploma smpai skang aku sangat suka beliau sebagai kawan. serius!!!


ikshh3x aku memang terharu gila babas la.. aku lucky sangat sebab kenal manusia2 yang mulia seperti ini. boleh dibuat kawan susah senang.

terima kasih kawan2... hampa mmg kawan kipas susah mati!!!

1 comment:

balkis said...
This comment has been removed by the author.