Sunday, November 28, 2010

sem holiday


Fuhhhhh!!! Giler berabuk + bersawang aihh blog ni... tanpa entry2 baru memang Nampak blog sangat membosankan kan.... hehehehe sama macam tuan nya... asyik memerap kat umah. Xdek masa nak bersosial sangat dah cuti2 ni. Segala aktiviti2 merepek & banyak menghabiskan duit telah dikurangkan ( dikurangkan sahaja) buat sementara waktu.

Okey xpa entry ni aku nak merapu pasal janji2 aku kat blog sebelum cuti.. i was said that I will find job rite... hahahaha merepek semua tu okey sebab until now i’m still honeymoon kat rumah. Rasa malas bila piker balik. Baik aku bela badan yang hampir2 kecik ni kat rumah ja.(okey2 tipu). Aku malas keja sebenarnya. Semangat yang berkobar2 tu da hilang. So now I just goyang2 kaki macam puteri raja...... errrrr sat2...

Actually cuti kali ni aku manfaatkan untuk benda lain. Firstly mengasah bakat memasak yang dah makin tumpul. Mencekapkan diri untuk melawan encik chef.. ehhh!!!! Even tak secekap beliau tapi boleh la mengisi perut aku & kawan2 aku kat rumah sewa next sem ya... hehehehe by the way aku da pakar buat kek coklat sekarang. Paling bangga boleh topping skali. Okey sapa nak rasa??? Hahahaha ramai orang puji best tu...(ini entry riak sebenarnya)

Selain pada tu.... aku da blaja uruskan rumahku syurgaku nie sikit2 tapi masih low performance sebabnya menyampah dengan perangai kami adik beradik.. da kemas cantik2 kang sepah balik... owwwffooo I hate that okey. Mak pun mengadu kalau kami adik beradik dah habis belajar baru rumah ni nak bersih kot dipandang. Buku, komik, laptop bersepah... hehehehe sapa boleh tahan dowhhh!!!!!

Ahad depan aku & adik2 akan bercuti ke ipoh rumah makcik aku. Mungkin plan ke tambun kot. Yay!!! Hahaha tapi taktau la aku willing ke tak sebabnya aku sorang ja driver (alah nama berjalan ni macam mana pon willing ja sebenarnya) yalah2... udah2 la dengan entry riak kali ni. Darr~

No comments: