Wednesday, January 5, 2011

kali pertamanya untuk 2011

rasa lama betul x berkarya dalam ni. cuti semester bermakna cuti dari segala-galanya mungkin. tapi gila bosan bila lama x pegang naskhah ilmiah ni. ( permulaan untuk menipu).

sighh~~~!!! kenapa3x????? skang ni da masuk last year degree. bermakna hidup makin tough, study makin gila2, keja makin melambak2, oooohhhooo ini patut digelar disaster!!! tapi just follow the step.... ini baru betul namanya pengorbanan.


di usia hampir menginjak 23 ni, belumba2 plak kawan2 aku menikah ye... i'm still this level. still ada tebiat macam kanak2 ribena tapi gasak la kan.. matured2 ni buat orang dengki ja... hahahahaha

after this aku akan berlipurlara balik.... ermmmm dua kemungkinan..

1) hupdate secara normal
2)malas hupdate.... light-light ja...

Goshhh!!! start first day dah nampak the future yang amat busy meh..... macam mana nak upppp semangat kerajinan meng hupdate blog??? (mengeluh lagi)


dah la.... happy belated new year 2011... sapa pasang azam sila apply. aku x pun...

No comments: