Saturday, February 19, 2011

mesej mengarut + mencarut

mesej pertama

sender +6017*****57

"ni abang guna telpon orng, tlong send credit mexis 30RM k nmbor baru abng 0128640261 abng lgi masalh kat balai police ta payah call, sekejap bru abng call."

mesej kedua

sender +60174****41

"hi member, ina asyik main rakam sendiri utk kawan. bosan? nak berkawan rapat sila tulis ON GA dan sms ke 33**1 & dapat rakaman ina. hebohkan! kawanfun: 01745****5


rasa menyampah & meluat je kan dapat mesej cenggini... kadang nak sound pun ada.. tapi rugi abiskan kredit if layan orang2 tak bertamadun cenggini...
keja nak senang manipulate orang. busuk gila perangai!!!!!

2 comments:

NazRee.. said...

aku deret dapat mst macam ni. buat tak tau suda.. jimat kedit.

NazRee.. said...

aku deret dapat mst macam ni. buat tak tau suda.. jimat kedit.