Monday, February 28, 2011

politik....

honestly dulu aku agak radical. politic pon rajin. berkat pendedahan arwah abah. ingat lagi dulu famous buku karya shahnon ahmad tajuk "shit" masa tu aku baru around standard 5-6 tapi aku berjaya baca dan habiskan buku tu even tak paham menda. yang aku ingat cita pasal shit la... hahah

sekarang taring tu da makin hilang bila diganti dengan kebizian segala bagai. passion nak berpolitik pon da takde.. tapi kawan aku sorang ni rajin pulak menggiat. tambah2 sekarang macam2 kes tekeluar kan... tapi maaf encik A. aku dah tak berminat mengambik tahu.... hahah

No comments: