Thursday, February 10, 2011

padahnya.....

seminggu yang lepas heaven gila cuti raya cini. planning ke ipoh pon can cel atas sebab makcik dapat guardian dah so memamg keja aku melepak je kat rumah....

dan padahnya dapat disaksikan minggu ini. woopppsss berkepuk2 homework kena settle tapi balik sini baru gigih nak buat memang masalah besar la. itu la pasal nak post entry pon pikir 3 4 5x. dah memag dasar penyegan jenis tak reti settle keja awal2...

kesimpulannya.... jangan jadik kan aku sebagai idola... hahah

selamat berbloging kawan2.... aku bercuti ke changlun sehari.

No comments: