Friday, July 9, 2010

date hari ini~

isnin lagi da planning picnic ke titi hayun. aku nie jenis las minute planing. spontan nye tapi si dia plak jenis semua nak awal. preparation pon kalo boleh nak awal. aduhai.... hangin jugak aku. bukan pe kadang si dia nie ada las minute call utk function ke hapa cancel aku jugak yang hangin 1 badan.


akhirnya masa yang ditunggu smpai. pagi aku da kalut ke market prepare brg2 masak. wat nasik ayam jek simple. gang2 sana da nak bbq. dalam jam 11 lebih bertolak.dia dengan gang2 dia, aku of course dgn kekawan aku tapi x semua join pon. pakat ada komitmen lain. arahnya ke batu hampar. paling aku agak bangga bila aku boleh park kat depan perkarangan rumah rehat sultan. bukan sebarang orang ye boleh park situ. hahaha untung ada si dia. 

air dia pergghh punya la laju. baru pas hujan sama. memang puas mandi. aku da x kisah da surrounding yang pasti aku melompat puas2 kat air terjun tue. hahahaha 






mak aihh!!! masa paling nervous dalam dunia. mau x gelabah bewak aku bila si dia nak test rasa masakan aku. 3 setengah bintang. hahaha ingat senang sorg chef professional nak bagi mark macam tue. excited la jugak even aku tau nak amik hati... ahhahahaha yang pelik bin ajaib aku x makan. kenapa??? rasa sangatttt kenyang!!! hahaha macam nie ke org fall in love? lalalalala~




x lama besembang ngan cik fais aku. sebabnya dia kejap ke hulu hilir. yala mana nak melayan kekawan dia, aku. cian gak. heheh las2 baru nak lepak2 sembang mmber dia kol ada function mengejut kat menara so kena balik ASAP!! OMG!! sedihnya!!!!!! dah la aku wat perangai. dia plak tepaksa balik awal... waaaaaa~ tekilan gak tapi pe blh wat... nasib badan la....


really... i've got great fun there. with my fiends, with him of course. pasni xmau wat2 perangai. haha try to be me. chaiyok2 balkis!!!

2 comments:

NazRee.. said...

dia saja puji nak amik hati ja.. kalo aku takdak bintang nk bg ka hang. ahhahaha

Go0d gIrL said...

cemuih aku!!! hang tue mmg jeles!! hahaha