Thursday, July 8, 2010

sakit aku dan sakit dia

INI SERIUSSS!!!! aku betul2 x paham apa yang berlaku nie. asal aku sakit si soulmate aku farid tue mesti x sihat sekali. alangkah peliknya... tapi bila diakui ini kerja yang ATAS so aku akur... hehehe papehal pon no hal la...

aklisahnya malam kelmarin kekawan aku bukak posa kat umah. aku masakkan ayam masak kicap + sup sayur je memandangkan aku agak malas & kurang waras... ( headache de)... aku makan bantai sekali tembikai ais buatan tangan ana. perghhh sejuk semacam je masuk kerongkong nie. nikmat jangan cakap.... mala tue terus sora aku macam org baru akil baligh... adehh!!!! tekak jangan cakap sakitnya... huahuahua dan besa la manusia bila da wat baru nak nyesal... sama la....

keesokkan harinya... class policy analysis aku tepaksa gunakan banyak suara utk bagi order kat classmates. yela aku kan assistant yg betanggungjawab. hahahaha seksa jugak la....

2 3 org mmber aku syorkan aku bangun awal2 pagi mandi... kul 5 ke... hoh kalo kat kg aku boleh ja sebab mak aku pon akan aturkan macam tue tapi nak bangun sendiri nie yang aduhai....


malamnya selepas semak kepala dengan perangai chef yang ntah hapa2... (marah x ckp marah tapi wat perangai mana la aku nak paham!!!) terus kol scandal aku neh... alamak sora dia pon len macam. hahahaha cian ang farid. asal aku cakap ang sakit automatik ang akan follow. jodoh apakah ini... hahaha no comment. sayang betol ngan kawan aku sowang nie. marah ke bengang, sakit hati tahap meraung selain cousin aku si nazri dia la yang x penat melayan karenah aku. hahahaha so that nite aku jnji akan kol dia kejutkan kul 5 pagi. mandi bersama2 di bilik air memasing. nak cepat ok. g pon dia tue keja jaga patient. dah x chat macam mana nak jaga. heh


5 a.m: aku snooze 9 minit
5.09 a.m: snooze lagi 9 mnit
5.18 a.m: bangun serta merta mata da tebeliak terus kol mamat tue warning soh bangun mndi...
5.20 a.m: smbung tido.... zzzzzzz
 6.30a.m: snooze lagi 9 minit
6.39: haiiii xleh jadik setan apa merasok ntah!! gegas bangun terus masuk bilik air...

Bismillah..... perghhh sejuk jangan cakap. tapi bejaya mandi awal...
hahahahaha

ke class dulu. dar~

2 comments:

NazRee.. said...

hahaha.. aku kan seorang yg memahami. allalala~

siti balkis abu bakar said...

errrr.... yeah.. really miss u... huhu