Thursday, July 8, 2010

my dreams

kelas cik mie belangsung seperti biasa. even dia dah cam hampir keseluruhan mmber class tapi tadi still ada ice breaking. gitau nama, dream in short & long term period. x ke masalah bagi haku yang x jelas lagi impian aku.. huhuhu

banyak la paling best dgr long term planning depa. ada nak jadik entrepreneur itik la, PTD, DO, professional Jumper, photographer, secretary, bawak mak ayah p umrah, bukak kedai dobi & so on... perghh hebat2 impian depa.. aku neh ntah hapa2 lagi. hahaha 

when it comes to my turn... 

dgn sora ala2 ella lagi " my name is Siti Balkis Abu Bakar. U can call me Balkis. err.. my short term dream same like others want t grade at least 3.5 above.. (cheewahh begaya aku speaking).. long term planning... (stat malu sndiri)... errrr.... i would like to involve in any marketing department cozz i really love to talk. (arggghhh WTH!!!) 


cik mi: u like to talk??

me: hehe yeah!.. err then instead to be a good wife, ( kah3x ayat nie xle blah)....

cik mi: dgn datuk mana?? (class da besorai mak nenek)

me: err... datuk2 mana la... 
actually i really2 loves flowers and cooks so in future I hope that I can share my experience with it. 

cik mi: ooo are u like to publishing books??

(moment nie mulut org len mula becakap2 yg cik mie pon mcm x tumpu kat aku cozz da komen2 lain yg interupt)


me: errr.... (carik perhatian balik) yeah that's good coz i like blogging also. so publishing book also great idea.


cik mie: u like animals??


me: haaa... not really.....


sempat lagi dia interrupt aku sal nak ke padang besar & same goes to my friends~ banyak mengganggu aku.. sengal betol... 


tapi realitinya nie ke himpianku?? haha ntahla... aku x specific sebenanya tapi aku mmg beminat utk share something to everyone one day...

No comments: