Tuesday, October 5, 2010

i've got recognition~

wah9x teruja giler ahh tadi time present IR.. at last my dear at last!!!! i'd got recog from my respective lecturer.. rasa macam nak pusing 1 dunia. nak jugak melompat dalam class tadi tapi nmpak x behave sangat plak... tapi seriously i'm proud to be myself lah!!!! yeah!!!!!!

apahal yang super duper excited ni cik balkis??? yess kerana tiap kali presentation slalunya dibambu ok... pastu di'investigate' point smpai diri sndiri blur xtau nak jawab. speechless!!!!!ingat senang nak dapat recog dari beliau?? tapi tadi aku berjaya.. hahaha point aku ja ok.. yang lain still problem tapi xpa... will be improve..

next two weeks start final... camna ya perfomance aku sem nie....

No comments: