Wednesday, October 20, 2010

sekali lagi aku lalai!!!!!!!!

aku dah xdek daya macam mana lagi nak ubah tabiat lalai aku ni. sungguh kejam pada diri sendiri!!!
sabtu lepas ke sekolah emi dengan adik nizam. ntah apa dibela adik aku sorang ni makan pelahap betol. badan da macam tong dram. mak aku soh jogging pon da malas. 1 tupperware nasik + ayam masak merah mak bekalkan boleh sekali hadap je. tapi aku x nafikan ayam masak merah penangan mak memang the best in the universe la (perggghhh ) kalah encik chef okey!!! ok kembali ke entry asal... ohhh pliss la adik aku dapat plkn. then sesi dialog kami bermula

emi: aku dapat plkn...

me: what??? kat mana??? intake bila????? (sungguh aku kakak prihatin)

emi: xtau lagi.. baru dapat result confirm aku dpt plkn... risau la..

me:?????

emi: wehhh depa bagi makan cukup x kat sana nanti???..........???

okey sekarang aku patut ke x tempeleng adik tong dram aku sorang ni??? memang "membela" agaknya budak ni. membela perut!! heh!!!  paling x puas hati bila dia show off kat aku n nizam PSP baru dia. bagus2... nak spm sempat lagi bergumbira... xpa2 result x cekang nnti ada la habuan. aku kurung dalam stor bagi roti kering ja hari2.. hua3x

cerita pasal careless aku nie... aku n nizam singgah village mall lepak kat video game centre. memang sungguh best lah games2 situ. first aku ngan nizam lepak dalam ala2 box main games ntah hape zoo maniac agaknya. tembak binatang pelik2... da abis main tembak2 rambo plak. tgh2 kusyuk tu ntah sapa pgng bahu aku. hah nie menyirap. baru nak tepis tengok sorang awek cun kat sebelah aku. apahal minah ni. aku perasan kat tangan dia pegang wallet aku. WHAT THE WHAT!!!!!!! automatik tangan aku smbar wallet aku, wish thanks & smbung main perang. muka jangan cakap la malu tahap gaban. ceh!!! abis2 main tu baru aku cari balik awek tu ucap terima kasih betul, then tarik tangan adik aku n blah. arrggghhh macam mana nie... if aku gitau mak aku confirm2 kena bebel teruk... baik diam kan... hehehehe

tu la dia... sekali lagi aku lalai.....

1 comment:

NazRee.. said...

dasyat betui emi nih.. aku saya lapar pun ak mcm dia.. ahhaha..